
Hoe het begon
Op mijn 16e werkte ik al in de bakkerij. Het vroege opstaan, de geur van versgebakken brood en het harde werken… ik vond het geweldig. Daar is mijn passie voor bakken ontstaan, en die liefde is nooit meer weggegaan. Nog steeds kan ik enorm genieten van een mooi brood, een goed gelukt gebakje of gewoon de gezelligheid die bakken met zich meebrengt.
Gezond en bewust
Inmiddels getrouwd en ben ik trotse mama van twee prachtige dochters en vind ik het belangrijk om gezond en bewust te eten. Bij ons thuis staat er vaak een pan soep vol groenten op tafel, gevolgd door iets lekkers zoals een burger of ovengerecht, en daarna een lekker toetje. Lekker, voedzaam en vooral zonder onnodige pakjes en zakjes. Want al die toevoegingen en het vele zout zijn écht niet nodig om iets smaakvols te maken.
Wat je hier vindt
Op mijn blog deel ik toegankelijke recepten die iedereen kan maken. Van baksels die je huis heerlijk laten geuren tot makkelijke en gezonde maaltijden voor het hele gezin. Alles puur, met liefde gemaakt en zonder onnodig ingewikkeld te doen. Want koken en bakken moet vooral leuk en gezellig zijn.
Nog een weetje
Mijn favoriete kleur is groen, ik houd van tuinieren en moestuinen. Ik ben een échte koffieliefhebber en chocolade is mijn guilty pleasure, een dag zonder chocolade is een dag niet geleefd! Samen met mijn twee dochters geniet ik van de kleine, lekkere momenten in de keuken van een versgebakken bolus tot een zelfgemaakte soep.
Ik hoop dat ik je kan inspireren om zelf ook vaker de keuken in te duiken.
Pak een kop koffie, blader door de recepten en laat je inspireren welkom in mijn keuken!
Liefs, Jackie
Pumpkin Spice Cinnamon Rolls – Pompoenbroodjes Recept
Gevulde Speculaas
10x Lekkere koekjes recepten
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Elke week een handig weekmenu + 2 verrassende bonusrecepten. Gratis in je inbox!.