Verwarm de oven voor op 160 °C (boven- en onderwarmte).
Klop de eieren met de suiker luchtig (ongeveer 8 minuten).
Voeg dan de zonnenbloemolie en de melk toe. Zeef bloem, bakpoeder, zout en vanillepoeder erboven en spatel dit rustig door.
Giet op een grote rechthoekige bakplaat (of ovenschaal met bakpapier).
Bak het biscuit in ca. 30-35 minuten gaar. Laat daarna volledig afkoelen. Na 10 minuten afkoelen leg ik een bakpapier op de bovenkant van de cake en draai ik hem om, om vervolgens het bakpapier aan de onderkant af te halen zodat hij niet blijft plakken. zo laat ik hem nog 15 minuten liggen tot hij volledig is afgekoeld.
Print of teken een cijfer (bijvoorbeeld de 1) op papier. Leg dit op het biscuit en snijd twee keer het cijfer uit: één voor de onderlaag, één voor de bovenkant.
Klop de slagroom stijf met de suiker en klopfix, wanneer hij goed stevig is geworden voeg je de roomkaas toe.
Doe in een spuitzak met kartelmondje.
Om een deel roze te krijgen doe ik de helft wit houden en de andere helft nog mixen met wat frambozensaus zodat je een mooie natuurlijke roze kleur krijgt.
Bestrijk de onderste cijfertaartlaag met een dun laagje aardbeienjam.
Spuit toeven van de roomkaas-slagroom erop.
Snijd wat vruchten klein en doe die tussen de lagen bescuit.
Leg de tweede biscuitlaag erop en spuit opnieuw toeven.
Decoreer de taart met vers fruit, chocolaatjes, glitters en al het andere wat jij lekker vind!