Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Blondies met witte chocolade en M&M’s
Soms is het leuk om een recept dat je al kent een nieuwe twist te geven.Eerder maakte ik deze blondies al eens met frambozen.
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Kooktijd:
30
minutes
minutes
afkoeltijd:
2
hours
hours
Totaal:
40
minutes
minutes
Menugang:
cake, cookie, koek
Keuken:
American
Zoekwoord:
blondie, brownie, m&m's
Porties:
12
stuks
Benodigdheden
1 bakvorm 20x20
1 mixer
Ingrediënt
1x
2x
3x
200
g
ongezouten roomboter
200
g
lichte basterdsuiker
2
eieren
200
g
bloem
1
tl bakpoeder
Snuf zout
100
g
witte chocolade
grof gehakt
1
handje M&M’s
plus extra voor bovenop
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte) en bekleed de bakvorm met bakpapier.
Smelt de boter in een pannetje op laag vuur of in de magnetron. Laat iets afkoelen.
Meng de gesmolten boter met de basterdsuiker. Voeg daarna de eieren toe en mix tot een glad geheel.
Zeef de bloem, het bakpoeder en het zout boven het beslag en spatel dit er rustig doorheen.
Spatel de gehakte witte chocolade en M&M’s door het beslag. Houd een klein handje M&M’s apart voor bovenop.
Schep het beslag in de bakvorm, strijk glad en strooi de overgebleven M&M’s erover.
Bak de blondies in 25–30 minuten goudbruin. Ze mogen vanbinnen nog een beetje smeuïg zijn.
Laat de blondies volledig afkoelen voordat je ze in blokjes snijdt.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten