Go Back
+ servings
Blondies met witte chocolade en M&M’s

Blondies met witte chocolade en M&M’s

Soms is het leuk om een recept dat je al kent een nieuwe twist te geven.Eerder maakte ik deze blondies al eens met frambozen.
Voorbereiding: 10 minutes
Kooktijd: 30 minutes
afkoeltijd: 2 hours
Totaal: 40 minutes
Menugang: cake, cookie, koek
Keuken: American
Zoekwoord: blondie, brownie, m&m's
Porties: 12 stuks

Benodigdheden

  • 1 bakvorm 20x20
  • 1 mixer

Ingrediënt
 

  • 200 g ongezouten roomboter
  • 200 g lichte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 200 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • Snuf zout
  • 100 g witte chocolade grof gehakt
  • 1 handje M&M’s plus extra voor bovenop

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte) en bekleed de bakvorm met bakpapier.
  • Smelt de boter in een pannetje op laag vuur of in de magnetron. Laat iets afkoelen.
  • Meng de gesmolten boter met de basterdsuiker. Voeg daarna de eieren toe en mix tot een glad geheel.
  • Zeef de bloem, het bakpoeder en het zout boven het beslag en spatel dit er rustig doorheen.
  • Spatel de gehakte witte chocolade en M&M’s door het beslag. Houd een klein handje M&M’s apart voor bovenop.
  • Schep het beslag in de bakvorm, strijk glad en strooi de overgebleven M&M’s erover.
  • Bak de blondies in 25–30 minuten goudbruin. Ze mogen vanbinnen nog een beetje smeuïg zijn.
  • Laat de blondies volledig afkoelen voordat je ze in blokjes snijdt.
Heb je dit recept gemaakt?Laat het ons weten