Go Back
+ servings
Brownie Bomba een chocoladedroom in een glaasje

Brownie Bomba toetje

Brownie Bomba een chocoladedroom in een glaasje
Voorbereiding: 5 minutes
Kooktijd: 0 minutes
garneren: 5 minutes
Totaal: 9 minutes
Menugang: toetje
Keuken: Amerikaans
Zoekwoord: brownie bomba, brownies, chocolade toetje, chocolate
Porties: 6 glaasjes

Benodigdheden

  • 1 mixer

Ingrediënt
 

  • 1 brownie zelfgemaakt of gekocht
  • 250 ml slagroom
  • 125 g mascarpone
  • 1 eetlepel suiker meer of minder naar smaak
  • Verse aardbeien handje vol
  • Handje gehakte pistachenootjes

Instructies

  • Bak of koop de brownie en laat die goed afkoelen. Snijd hem daarna in kleine blokjes.
  • Klop de slagroom stijf samen met de suiker.
  • Voeg de mascarpone toe aan de opgeklopte slagroom en mix dit ongeveer 1 minuut op middelhoge stand tot een glad geheel.
  • Snijd de aardbeien in plakjes of kleine blokjes.
  • Bouw de glaasjes op: begin met een laagje brownie, dan een laag mascarponeroom, wat aardbeien, en eventueel nog een tweede laag brownie en room.
  • Top af met een beetje room, een paar stukjes aardbei en de gehakte pistachenootjes.
Heb je dit recept gemaakt?Laat het ons weten