Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Burrata met Aardbeien, Balsamico en Pistache
Ken je dat gevoel dat je
even iets bijzonders
op tafel wil zetten zonder al te veel gedoe?
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Kooktijd:
0
minutes
minutes
0
minutes
minutes
Totaal:
10
minutes
minutes
Menugang:
bijgerecht, lunch
Keuken:
italiaans
Zoekwoord:
aardbeien, basamico, burrata, pistache, salade
Porties:
2
personen
Ingrediënt
1x
2x
3x
1
bol burrata
liefst vers van de kaasboer of goede supermarkt
150
g
verse aardbeien
1/2
rode ui
1
el goede balsamico crème
of ingekookte balsamicoazijn
2
el ongezouten pistachenoten
grof gehakt
Handje verse basilicumblaadjes
Peper naar smaak
Optioneel: een snuf zeezout of citroenrasp
Instructies
Was en snijd de aardbeien en rode ui in partjes of plakjes.
Leg de burrata in het midden van een groot bord of schaal.
Verdeel de aardbeien eromheen en scheur de basilicumblaadjes erover.
Strooi de gehakte pistachenoten over het geheel.
Besprenkel met balsamico crème en breng op smaak met een beetje zwarte peper.
Serveer direct, het liefst op kamertemperatuur zodat de burrata lekker romig is.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten