Verwarm de melk samen met de suiker en de Chai tea mix in een pannetje. Laat het niet koken.
Meng het kleefrijstmeel, suiker, en vanille-extract in een hittebestendige kom.
Voeg langzaam de warme chai latte toe terwijl je roert tot er een glad beslag ontstaat.
Dek de kom losjes af en verwarm het beslag 2-3 minuten op hoog vermogen. Roer halverwege door.
Bestuif een schoon werkblad royaal met maizena.
Schep de hete mochi op het werkblad (voorzichtig, het is heet!). Bestuif ook de bovenkant met maizena.
Rol uit tot een plak van ongeveer 1 cm dik en laat even afkoelen.
Meng de opgeklopte slagroom met honing en chai-kruidenmix.
Voeg de macarpone toe als de slagroom bijna stijf is.
Snijd de mochi in vierkante of ronde stukken.
Voeg een theelepel van de vulling toe in het midden en vouw de randen omhoog om een bal te vormen.
Laat ze volledig afkoelen en serveer met een warme kop chai latte. Bewaar ze maximaal twee dagen in een luchtdichte doos.