Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Chocolade Fudge
Fudge maken klinkt misschien ingewikkeld, maar geloof me: dit
makkelijk recept voor chocolade fudge
lukt echt iedereen.
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Kooktijd:
5
minutes
minutes
Opstijven:
3
hours
hours
Totaal:
15
minutes
minutes
Menugang:
chocolate, koekje
Keuken:
Amerikaans
Zoekwoord:
chocolade, fudge, karamel
Benodigdheden
1 bakblik 20x30
Ingrediënt
1x
2x
3x
600
g
melkchocolade
1
blikje gecondenseerde melk
397 g
Snuf zout
Eventueel toppings zoals Oreo-stukjes
pistachenoten of grof zeezout
2
el
roomboter
Instructies
Smelt de chocolade au bain-marie of in korte intervallen in de magnetron. Roer tot alles mooi egaal is.
Voeg de roomboter en de gecondenseerde melk toe en roer goed door tot een glad mengsel. Voeg eventueel een snufje zout toe voor extra smaak.
Stort de fudge in een met bakpapier bekleed blik (30×20 cm) en strijk de bovenkant glad.
Top af met wat je lekker vindt denk aan verkruimelde Oreo’s of fijngehakte pistache.
Laat opstijven in de koelkast, minimaal 3 uur.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten