Doe de diepvries frambozen in een pan en voeg 100 g suiker toe.
Laat de frambozen op een laag vuur koken totdat ze uit elkaar vallen en er een puree ontstaat.
Haal de pan van het vuur en zeef de frambozenpuree om de pitjes te verwijderen. Zet de puree opzij en laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf samen met 1 eetlepel suiker.
Voeg de mascarpone toe en meng tot een glad geheel.
Verdeel de slagroom in twee gelijke delen. Laat de ene helft wit en meng de andere helft met een paar eetlepels van de afgekoelde frambozenpuree.
Doop de theebiscuitjes en speculooskoekjes kort in melk zodat ze wat sponzig worden.
Begin met een laagje gedrenkte koekjes op de bodem van een serveerkom of glaasjes.
Voeg een laagje witte mascarpone-slagroom toe.
Bedek dit met een laagje frambozen-mascarpone crème.
Garneer de bovenkant met verse frambozen, muntblaadjes en nogatine aan de zijkanten voor een knapperige textuur.
Zet de trifle minimaal een uur in de koelkast om goed door te trekken. Serveer koel en geniet!!!