1tl gedroogde Italiaanse kruiden of verse peterselie
Snuf zwarte peper
Instructies
Meng bloem en zout in een kom. Voeg eieren en de helft van de melk toe, klop glad en voeg daarna de rest van de melk en olie toe. Laat 10 minuten rusten.
Rasp wortel, courgette en ui. Knijp het vocht uit de courgette.
Roer de groenten, kruiden en eventueel de kaas door het beslag.
Verhit wat olie in een koekenpan. Schep een lepel beslag in de pan, bak 2–3 minuten per kant tot goudbruin.
Serveer direct met een frisse dip, zoals yoghurt met verse kruiden.
Voedingswaarde
Nutrition Facts
Gezonde Hartige Pannenkoeken met Geraspte Groenten
Amount per Serving
Calories
12
% Daily Value*
Fat
4.5
g
7
%
Sodium
0.4
mg
0
%
Carbohydrates
15
g
5
%
Fiber
6
g
25
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
5
g
10
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.