Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gözleme Turkse gevulde flatbreads
Er zijn van die gerechten waar je één keer aan begint… en daarna verslaafd bent.
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
5
minutes
minutes
Kooktijd:
2
minutes
minutes
rusttijd:
20
minutes
minutes
Totaal:
26
minutes
minutes
Menugang:
bijgerecht
Keuken:
turks
Zoekwoord:
flatbread, gozleme, panbrood, platbrood
Porties:
4
stuks
Benodigdheden
1 grillpan of koekenpan
Ingrediënt
1x
2x
3x
300
g
bloem
Manitoba of gewone tarwebloem
150-170
ml
lauw water
1
el olie
optioneel
½
tl zout
Instructies
Meng bloem en zout.
Voeg water beetje bij beetje toe en kneed tot een zacht, soepel deeg.
Voeg eventueel olie toe.
Laat het deeg 15-20 min rusten onder een doek (makkelijker uitrollen).
Verdeel in 4 balletjes.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten