Go Back
+ servings
Gözleme Turkse gevulde flatbreads kookenbakrecepten.nl

Gözleme Turkse gevulde flatbreads

Er zijn van die gerechten waar je één keer aan begint… en daarna verslaafd bent.
Voorbereiding: 5 minutes
Kooktijd: 2 minutes
rusttijd: 20 minutes
Totaal: 26 minutes
Menugang: bijgerecht
Keuken: turks
Zoekwoord: flatbread, gozleme, panbrood, platbrood
Porties: 4 stuks

Benodigdheden

  • 1 grillpan of koekenpan

Ingrediënt
 

  • 300 g bloem Manitoba of gewone tarwebloem
  • 150-170 ml lauw water
  • 1 el olie optioneel
  • ½ tl zout

Instructies

  • Meng bloem en zout.
  • Voeg water beetje bij beetje toe en kneed tot een zacht, soepel deeg.
  • Voeg eventueel olie toe.
  • Laat het deeg 15-20 min rusten onder een doek (makkelijker uitrollen).
  • Verdeel in 4 balletjes.
Heb je dit recept gemaakt?Laat het ons weten