Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lotis biscoff speculoos toetjes
Als je net als ik dol bent op alles met speculoos, dan moet je deze toetjes echt eens proberen. Ze zijn romig, vol smaak.
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Kooktijd:
0
minutes
minutes
opstijven:
1
hour
hour
Totaal:
10
minutes
minutes
Menugang:
toetje
Keuken:
nederlands
Zoekwoord:
biscoff, lotus biscoff, speculoos
Porties:
6
toetjes
Benodigdheden
1 mixer of keukenmachine
6 bakjes of glazen
Ingrediënt
1x
2x
3x
250
ml
slagroom
250
g
mascarpone
2
eetlepels poedersuiker
1
theelepel vanille-extract
100
g
Lotus Biscoff pasta
plus extra om te drizzelen
12
Lotus Biscoff koekjes
Optioneel: extra koekjes
stukjes chocolade of opgeklopte slagroom als topping
Instructies
Klop de slagroom lobbig samen met de poedersuiker en vanille. Zet even opzij.
In een aparte kom meng je de mascarpone met de Lotus Biscoff pasta. Dit gaat het makkelijkst met een spatel.
Spatel daarna de slagroom er rustig doorheen tot je een romige mousse hebt.
Verkruimel in elk glaasje 1 koekje onderin. Verdeel daarover een laagje mousse.
Herhaal met nog een koekje en een tweede laag mousse.
Werk af met wat drizzel van opgewarmde speculoospasta en een halve koek erbovenop.
Zet minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten