Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
Voeg het gehakt toe en bak het rul tot het mooi bruin is. Voeg de tomaten ketchup, paprika, olijven, peterselie en koriander en Ras el Hanout toe en roer goed door.
Breng op smaak met zout en peper en laat het nog een paar minuten bakken, zodat alle smaken goed mengen.
Laat de vulling volledig afkoelen.
Meng de bloem, suiker en zout in een grote kom. Strooi de gist erbij en meng alles goed door.
Voeg het lauwwarme water beetje bij beetje toe en kneed het deeg. Voeg de olijfolie toe en kneed tot het elastisch en soepel is. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
Dek de kom af met een vochtige doek en laat het deeg 1 uur rijzen, tot het in volume verdubbeld is.
Verdeel het deeg in 6/8 gelijke bolletjes, afhankelijk van de gewenste grootte, en laat opnieuw een uur staan.
Rol elk bolletje uit tot een kleine cirkel en leg een 2 eetlepels van onze afgekoelde vulling in het midden.
Vouw het deeg dicht naar het midden over de vulling en knijp de randen goed samen. Druk de bolletjes voorzichtig plat.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet deze licht in met olie.
Druk de broodjes plat en goed aan in de pan zodat het broodje maximaal 1cm dik is, bak de gevulde broodjes aan beide kanten tot ze goudbruin en gaar zijn. Dit duurt ongeveer 2 minuten per kant.