Verkruimel de koekjes fijn met een keukenmachine of door ze in een zak te doen en er met een deegroller overheen te gaan.
Meng de koekkruimels met de gesmolten boter tot een gelijkmatig mengsel.
Druk het koekjesmengsel stevig aan op de bodem van een springvorm (ongeveer 24 cm) en zet de vorm in de koelkast om op te stijven.
Klop de MonChou zacht en romig in een grote kom.
Voeg de kristalsuiker en vanillesuiker toe en mix goed door tot een glad mengsel.
Klop in een andere kom de slagroom stijf.
Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door het MonChou-mengsel totdat alles goed gemengd is.
Haal de springvorm uit de koelkast en verdeel het MonChou-mengsel gelijkmatig over de koekjesbodem.
Strijk de bovenkant glad met een spatel.
Zet de taart minstens 2 uur (bij voorkeur een nacht) in de koelkast zodat de vulling stevig wordt.
Verdeel vlak voor het serveren het vlaaifruit over de bovenkant van de taart.
Haal de taart voorzichtig uit de springvorm en snijd in stukken.