Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
No-Bake Koekjes met Witte Chocolade & Pinda's
Heb je zin in iets lekkers zonder te bakken? Deze no-bake koekjes met witte chocolade, pindakaas en knapperige pinda's zijn perfect! Ze zijn snel en makkelijk te maken, en je hoeft er geen oven voor te gebruiken.
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Kooktijd:
10
minutes
minutes
10:
15
minutes
minutes
Totaal:
45
minutes
minutes
Menugang:
cookie, Dessert, Snack
Keuken:
dutch
Zoekwoord:
koekjes, no bake
Porties:
15
Benodigdheden
1 silicone mal
1 Spatel
1 hitte bestendige kom
1 pan
1
hakmolen
Ingrediënt
1x
2x
3x
200
g
witte chocolade
100
g
pindakaas
romig of met stukjes, naar keuze
50
g
ongezouten boter
1
theelepel vanille-extract
200
g
digestive koekjes
of andere simpele koekjes
50
g
gehakte pinda's
100
g
witte chocolade
50
g
pindakaas
Instructies
Schep de pindakaas uit de pot en roer het goed door in een warme pan zodat het een dunne saus word.
Gebruik de hakmolen voor de koekjes en pinda's tot grove stukjes te malen.
Smelt ondertussen de overige 100 g witte chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met zachtjes kokend water. Roer tot het mengsel glad is.
Zet de koekjes terug in de koelkast om de vulling stevig te laten worden, ongeveer 15-20 minuten.
Haal de koekjes uit de koelkast en laat ze een paar minuten op kamertemperatuur komen voordat je ze serveert.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten