Maal de ongezouten pinda’s in een hakmolen tot een grove structuur.
Maal de thee biscuit tot fijn poeder
Doe de gemalen pinda’s in een diepe kom en voeg geconseerde melk, thee biscuit, zout en cacaopoeder toe. Meng alles goed door elkaar tot een stevig mengsel.
Leg wat plasticfolie in de bakvorm en zorg dat je voldoende overhoud om de bovenkant ook te verpakken.
Verdeel het pindamengsel gelijkmatig over een bakvorm of grote ovenschaal en druk het stevig plat met de achterkant van een lepel. Of met je handen zoals hier op het filmpje.
Smelt de 200 g melkchocolade au bain-marie en giet deze gelijkmatig over het pindamengsel.
Smelt de witte chocolade in een aparte kom en doe deze in een spuitzak. Spuit lijntjes van witte chocolade over de pure chocolade.
Neem een satéprikker en trek voorzichtig door de witte chocolade om een marmer effect te creëren.
Zet de bakvorm in de koelkast tot de chocolade volledig is uitgehard (minimaal 1 uur).
Haal de marmerkoek voorzichtig uit de bakvorm en snijd deze in blokjes of ruitjes. Geniet van je heerlijke no-bake pindakaas marmerkoek!