Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
No Bake Pepernotentaartje – Snel en Feestelijk Recept met HEMA Pepernoten
Wil je tijdens de ‘Pepernotentijd’ een gemakkelijk, maar feestelijk dessert op tafel zetten? Dit
no bake pepernotentaartje
is de perfecte traktatie!
Print Recept
Facebook
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Totaal:
40
minutes
minutes
Menugang:
Dessert
Keuken:
nederlands
Zoekwoord:
no bake, pepernoten
Porties:
6
taartjes
Benodigdheden
1 hakmolen of deegroller
1 taart ringen
Ingrediënt
1x
2x
3x
300
gram
HEMA pepernoten
voor de bodem
120
gram
ongezouten roomboter
gesmolten
360
gram
mascarpone
240
ml
slagroom
18
Discodip pepernoten
Instructies
Verkruimel de HEMA pepernoten in een hakmolen, of stop ze in een zak en sla erop met een deegroller tot fijne kruimels.
Smelt de boter in een magnetron of op in een pannetje en meng dit door de verkruimelde pepernoten.
Druk het mengsel stevig aan in een klein taartvormpje (ongeveer 8-10 cm doorsnee) om de bodem te vormen.
Plaats het taartvormpje in de koelkast zodat de bodem stevig kan worden.
Klop de mascarpone en de slagroom met een theelepeltje suiker samen met een handmixer tot een luchtig mengsel.
Schep dit mascarponemengsel in je spuitzak met kartelrand op de afgekoelde op de pepernotenbodem
en decoreer het naar wens, ik heb ze met 3 gewone en 3 discodip pepernoten gedecoreerd.
Voedingswaarde
Nutrition Facts
No Bake Pepernotentaartje – Snel en Feestelijk Recept met HEMA Pepernoten
Amount per Serving
Calories
400
% Daily Value*
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten