Meng de bloem, gist en suiker in een kom.
Voeg de lauwwarme melk en het ei toe en begin met kneden.
Voeg de boter en het zout toe en kneed het deeg tot het soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten).
Dek het deeg af en laat het 1 uur rijzen op een warme plek.
Verwarm de melk met het vanillestokje en de suiker in een pan.
Meng de maïzena met een scheutje melk en voeg de eidooiers toe.
Haal het vanillestokje uit de melk en giet het maïzenamengsel erbij.
Blijf roeren tot het indikt en laat het afkoelen met folie direct op de pudding (tegen velvorming).
Rol het deeg uit tot een rechthoekige lap van ongeveer 0,5 cm dik.
Vouw het deeg dubbel en snijd in gelijke rechthoekige stukken.
Leg ze op een bakplaat, dek af en laat nog 30 minuten rijzen.
Bak in een voorverwarmde oven op 230 graden voor 10 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Haal de broodjes uit de oven en laat ze iets afkoelen.
Open ze voorzichtig langs de vouwlijn en vul met de pudding.
Bestrijk eventueel met abrikozenjam voor een mooie glans en bestrooi met poedersuiker.