Optioneel: snufje chilivlokkenverse basilicum of peterselie, citroenrasp
Instructies
Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan. Bak de kipblokjes rondom goudbruin en gaar. Haal ze uit de pan en zet even apart.
Fruit de ui en knoflook in dezelfde pan tot ze zacht en geurig zijn.
Voeg de gnocchi toe en bak ze een paar minuten mee tot ze licht krokant zijn.
Giet de kookroom erbij, voeg de zongedroogde tomaten, Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas toe. Laat het geheel zachtjes pruttelen tot de saus iets indikt.
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Doe daarna de kip terug in de pan en meng alles goed. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een snufje chilivlokken.
Serveer de Toscaanse kip met gnocchi en spinazie met verse kruiden en eventueel wat citroenrasp.
Voedingswaarde
Nutrition Facts
Toscaanse Kip met Gnocchi en Spinazie
Amount per Serving
Calories
450
% Daily Value*
Fat
20
g
31
%
Carbohydrates
50
g
17
%
Protein
25
g
50
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.