Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal licht in.
Verhit de olie in een pan en bak de kipreepjes tot ze goudbruin zijn. Voeg de gesneden ui, paprika en wortel toe en bak dit kort mee, zodat de groenten licht gaar maar nog knapperig zijn.
Voeg de sojasaus, knoflookpoeder en gemberpoeder toe aan het mengsel. Roer de satésaus erdoor en laat het geheel kort sudderen, zodat de smaken goed kunnen mengen.
Verdeel het kipmengsel gelijkmatig over de wraps. Rol de wraps strak op en snijd ze doormidden.
Leg de opgerolde wraps in de ovenschaal en bak ze 10 minuten in de oven. Dit zorgt ervoor dat de wraps lekker krokant worden aan de buitenkant.
Haal de wraps uit de oven en bestrooi ze met fijngesneden bosui, gehakte pinda’s en eventueel sesamzaadjes voor wat extra smaak en crunch
Voedingswaarde
Nutrition Facts
Wraps met kipsaté
Amount per Serving
Calories
450
% Daily Value*
Fat
15
g
23
%
Saturated Fat
3
g
19
%
Carbohydrates
46
g
15
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
35
g
70
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.