Meng in een kom de sojasaus, honing, rijstazijn, sesamolie, gember en knoflook.
Verhit een kleine pan en voeg het mengsel toe. Laat 3-5 minuten zachtjes inkoken.
Wil je een dikkere saus? Meng de maïzena met 1 el water en roer dit door de saus tot deze iets indikt.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de zalmfilets in een ovenschaal en bestrijk ze met de teriyakisaus.
Bak de zalm 12-15 minuten, afhankelijk van de dikte. Optioneel: zet de grillstand de laatste 2 minuten aan voor een gekarameliseerd effect.
Bestrooi met sesamzaadjes en bosui.
Kook de noedels volgens de verpakking en spoel af.
Verhit een wok met een beetje sesamolie en bak de wortel, paprika en sugar snaps kort.
Voeg de noedels en sojasaus toe en roerbak nog 2 minuten.
Verhit een pan met olie en bak het ei als een roerei.
Voeg sojasaus en bosui toe en bak nog 1-2 minuten.