Go Back
+ servings
Zelf mcflurry m&m's maken

Zelf McFlurry M&M's maken met homemade vanille-ijs!

Wie houdt er nou niet van een romige McFlurry met knapperige stukjes M&M’s?
Voorbereiding: 10 minutes
vriezertijd: 6 hours
Totaal: 6 hours 10 minutes
Menugang: ijs
Keuken: American
Zoekwoord: ijs, m&m's, mcflurry
Porties: 4 personen

Benodigdheden

  • 1 mixer

Ingrediënt
 

  • 400 ml gezoete gecondenseerde melk
  • 500 ml slagroom ongeklopt
  • 1,5 tl vanille-extract
  • Snufje zout
  • 2 handjes M&M’s pinda, crispy of wat je lekker vindt
  • Eventueel chocoladesaus of karamelsaus

Instructies

  • Doe de slagroom in een kom en klop deze met een mixer totdat hij stevig is, maar nog net geen pieken vormt.
  • Spatel voorzichtig de gecondenseerde melk, vanille en een snufje zout door de slagroom. Niet te hard roeren, het moet luchtig blijven!
  • Giet het mengsel in een afsluitbare bak en zet deze minimaal 6 uur (liefst een nachtje) in de vriezer.
  • Haal het ijs 5 tot 10 minuten voor het serveren uit de vriezer zodat het wat zachter wordt om te scheppen en te mengen.

Voedingswaarde

Nutrition Facts
Zelf McFlurry M&M's maken met homemade vanille-ijs!
Amount per Serving
Calories
430
% Daily Value*
Fat
 
22
g
34
%
Sugar
 
39
g
43
%
Protein
 
6
g
12
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Heb je dit recept gemaakt?Laat het ons weten