Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte).
Mix de roomboter (450 g) met beide suikers in 3-4 minuten luchtig.
Voeg de eieren één voor één toe en mix goed. Roer ook het vanille-extract erdoor.
Meng in een andere kom de bloem, baking soda, bakpoeder, zout en kaneel.
Voeg het bloemmengsel toe aan het botermengsel en mix tot een stevig deeg.
Spatel de verkruimelde Lotus koekjes erdoor.
Verdeel het deeg in 24 middelgrote bollen van ongeveer 70 gram per stuk.
Leg ze met voldoende ruimte op een bakplaat met bakpapier.
Bak de koekjes in 10-12 minuten gaar; ze mogen in het midden nog zacht zijn.
Laat de koekjes 10 minuten afkoelen op de bakplaat, daarna volledig op een rooster.
Voeg de Biscoff spread toe en mix tot een gladde, romige frosting.
Laat de koekjes helemaal afkoelen (heel belangrijk!).
Spuit of smeer een royale laag frosting op elk koekje.
Bestrooi met extra verkruimelde Lotus koekjes voor die finishing touch.