Optioneel: extra toppings zoals muntwitte chocoladevlokken of jam
Instructies
Klop de slagroom met de vanillesuiker en poedersuiker stijf.
Meng de mascarpone voorzichtig met de opgeklopte slagroom tot een romig mengsel.
Snijd het fruit indien nodig in kleinere stukjes.
Bouw de lasagne op: begin met een laag wafels, smeer daar een royale laag van het mascarpone-roommengsel op, gevolgd door wat rood fruit. Herhaal dit tot je ingrediënten op zijn.
Top af met het mooiste fruit en eventueel wat poedersuiker, muntblaadjes of witte chocolade.
Laat de wafellasagne minimaal 1 uur opstijven in de koelkast voor het mooiste resultaat.
Video
Voedingswaarde
Nutrition Facts
No-Bake wafellasagne
Amount per Serving
Calories
380
% Daily Value*
Fat
25
g
38
%
Saturated Fat
12
g
75
%
Carbohydrates
32
g
11
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
17
g
19
%
Protein
5
g
10
%
Calcium
0.2
mg
0
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.