Schil de aardappelen (of laat de schil erop voor een rustieke look) en snijd ze in blokjes van ongeveer 2 cm.
Kook de aardappelen in licht gezouten water gedurende 8-10 minuten, totdat ze gaar maar nog stevig zijn. Giet af en laat ze volledig afkoelen.
Kook de eieren in 8-9 minuten hard.
Laat ze schrikken onder koud water, pel de eieren en snijd ze in grove stukjes.
Meng in een grote kom de mayonaise, Griekse yoghurt, mosterd, honing, citroensap, zout en peper tot een romige dressing.
Voeg de afgekoelde aardappelen, stukjes ei, rode ui en lente-uitjes toe aan de kom met dressing.
Strooi de fijngehakte dille erbij en schep alles voorzichtig om zodat de dressing goed verdeeld is.
Garneer de aardappelsalade met extra verse dille, bieslook of peterselie.
Serveer de salade direct of zet hem een uurtje in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.