Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Zelf koolhydraatarme loempiavellen maken (makkelijk & knapperig!)
Loempia’s zijn zo’n comfort food waar je bijna iedereen blij mee maakt.
Print Recept
Pin Recept
Facebook
Voorbereiding:
5
minutes
minutes
Kooktijd:
1
minute
minute
0
minutes
minutes
Totaal:
5
minutes
minutes
Menugang:
Ingredient
Keuken:
aziatisch
Zoekwoord:
loempia, loempiavellen, loempiavellen maken
Porties:
10
loempiavellen
Benodigdheden
1 koekenpan antiaanbak
Ingrediënt
1x
2x
3x
4
eieren
2
eetlepels roomkaas of mascarpone
1
eetlepel psylliumvezels
Snufje zout
Eventueel wat kruiden zoals knoflookpoeder of paprikapoeder voor extra smaak
Instructies
Klop de eieren los in een kom.
Voeg de roomkaas of mascarpone toe en klop goed door tot een egaal mengsel.
Voeg eventueel psylliumvezels en kruiden toe.
Verhit een antiaanbakpan op laag vuur.
Giet een dun laagje van het beslag in de pan en draai deze rond zodat het mengsel gelijkmatig verspreidt.
Bak het vel 1-2 minuten tot de bovenkant droog is. Keer voorzichtig om en bak nog 10-20 seconden.
Laat afkoelen op een bord. Herhaal tot je beslag op is.
Video
Voedingswaarde
Nutrition Facts
Zelf koolhydraatarme loempiavellen maken (makkelijk & knapperig!)
Amount per Serving
Calories
65
% Daily Value*
Fat
5
g
8
%
Carbohydrates
0.8
g
0
%
Fiber
1.2
g
5
%
Protein
3.3
g
7
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Heb je dit recept gemaakt?
Laat het ons weten